-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
TattooPassion
- Glamrise PMU
- Lesens Medical
-
Lesens Firmy i Instytucje
- Środki do dezynfekcji
- Dozowniki i suszarki
- Mydła i kremy do rąk
- Ręczniki papierowe i włókninowe
- Czyściwa bawełniane
- Papiery toaletowe
- Środki do wc i łazienek
- Płyny do podłogi
- Środki do szkła i mebli
- Odświeżacze powietrza
- Płyny, proszki i kapsułki do naczyń
- Proszki, kapsułki i płyny do prania
- Środki do urządzeń
- Hotelowe szampony i mydła
-

-
TattooPassion
- Glamrise PMU
- Lesens Medical
-
Lesens Firmy i Instytucje
- Środki do dezynfekcji
- Dozowniki i suszarki
- Mydła i kremy do rąk
- Ręczniki papierowe i włókninowe
- Czyściwa bawełniane
- Papiery toaletowe
- Środki do wc i łazienek
- Płyny do podłogi
- Środki do szkła i mebli
- Odświeżacze powietrza
- Płyny, proszki i kapsułki do naczyń
- Proszki, kapsułki i płyny do prania
- Środki do urządzeń
- Hotelowe szampony i mydła
-
-
Środki do mycia naczyń – czystość od samego rana
W razie pytań prosimy o kontakt.
Proszki, płyny do mycia ręcznego oraz preparaty do zmywarek przemysłowych
Prowadzisz własny bar, kawiarnię lub bistro? Na pewno już w pierwszych dniach działalności zaskoczyły Cię sterty talerzyków, szklanek i sztućców, które lądowały w zlewie lub zmywarce niemal, co minutę. By nadążyć z ich czyszczeniem, niezbędne są płyny do mycia naczyń w dużych opakowaniach. Większe lokale gastronomiczne oraz hotele dziennie zużywają przynajmniej kilka standardowych opakowań. Warto zadbać o to, by zawsze były one obecne w magazynie czy składziku na środki czystości.
Trudno wyobrazić sobie ręczne mycie wszystkich naczyń w dużych restauracjach. Dlatego warto zakupić specjalne preparaty przeznaczone do przemysłowych zmywarek. Tego typu urządzenia stanowią wszak podstawowe wyposażenie takich miejsc jak restauracja czy hotel. O ile niektóre naczynia rzeczywiście wymagają ręcznego mycia, o tyle większość z nich wygodniej jest po prostu włożyć do zmywarki. Te profesjonalne sprzęty, które trafiają do lokali gastronomicznych, są w użyciu przez cały dzień. By działały, jak należy, trzeba zapewnić im odpowiednie ilości proszków, płynów czy soli. Ich niedostępność oznacza potrzebę wyłączenia maszyny i wdrożenia mycia manualnego, co generuje opóźnienia w wydawaniu posiłków.
Półlitrowe, litrowe i inne małe gramatury butelek płynów zazwyczaj sprawdzają się w firmowych kantynach i kącikach kuchennych. W miejscach, które serwują posiłki zarobkowo dużo lepszym pomysłem jest zakup tych największych opakowań, które starczają na dłużej.